Стопкадри бТВБившият разследващ полицай от Варна Лъчезар Лазаров си тръгна с

...
Стопкадри бТВБившият разследващ полицай от Варна Лъчезар Лазаров си тръгна с
Коментари Харесай

Разследващ полицай се провали на въпрос за екзотичен остров в “Стани Богат“

Стопкадри бТВ

Бившият разследващ полицай от Варна Лъчезар Лазаров си потегли с 2000 лв. от „ Стани Богат “, откакто не можа да отговори вярно на въпроса за 3000 лв. – „ Какво е ситуирано на остров Хъб, който е определян за най-малкия населен остров в света “.

Възможните отговори бяха черква, къща с дърво, морски фар и игрище за тенис.



Лазаров, който бе съпроводен в телевизионната игра по бТВ от брачната половинка си Емили, заложи на морски фар, само че правилният оговор се оказа къща с дърво. Тя е била издигната от фамилията, което е купило острова.



Иначе Лазаров впечатли Михаил Билалов със своята професионална визитка. Освен че е работил като проверяващ служител на реда, той е бил две години на задача в Косово, а от 2017-а и в Украйна към организация за сигурност и съдействие в Европа. Той е останал в Мариупол до 24 февруари 2022, когато към този момент е била почнала съветската инвазия.



Лазаров е взел участие и във възстановка за оповестяване на Съединението на България във Варна.



„ Това събитие се случва за първи път във Варна. Същинските дейности по време на събитията на 6 септември се случват в Пловдив, само че самото оповестяване на Съединението е във Варна, където сега се намират шадраваните в центъра. Благодарение на запалянковци от военноисторически клубове, на флота и национални читалища, беше осъществена тази възстановка. Тя не е по този начин наситена в тоя екшън, просто имаше почетна стража и аз бях шеф на почетната стража с сътрудници реконструктори на княз Александър. Надявам се да стане хубава традиция в нашия град “, описа Лъчезар Лазаров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР